Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja s web stranice Geoinfo Centra regulirani su ovim Uvjetima korištenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja web stranice Geoinfo Centar smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Park prirode Papuk se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.
Park prirode Papuk polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Parka prirode Papuk i podložno je tužbi.
Informacije na Internet stranici Geoinfo Centar informativnog su sadržaja i Park prirode Papuk zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na stranici bez prethodne najave. Park prirode Papuk ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenom sadržaja. Park prirode Papuk također nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.
Internet stranica Geoinfo Centar sastoji se od vlastitih sadržaja te linkova na vanjske stranice nad kojim stranicama Park prirode Papuk nema nadzor te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane treće osobe.
Internet stranica www.pp-papuk.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.
Park prirode Papuk može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranice. Ove podatke Park prirode Papuk koristi isključivo radi poboljšanja i unaprjeđenja web stranice i njenih sadržaja.
Korisnicima web stranice https://geoinfocentar.com/ strogo je zabranjeno:
– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja stranice i korisnika

Park prirode Papuk zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.

Kolačići (Cookies)

Park prirode Papuk pridržava pravo koristiti kolačiće na svojoj web stranici iz razloga kako bi omogućila bolje korisničko iskustvo.

Što su kolačići?

Web stranica koristi kolačiće da bi korisnicima ponudila personalizirano iskustvo te za prikupljanje podataka o korištenju web stranice. Mnoge web stranice koriste kolačiće i za pohranu podataka koji osiguravaju dosljednost na čitavoj web stranici. Kolačići mogu poboljšati vaše iskustvo jer omogućuju pamćenje vaših želja i potreba i preskakanje prijave prilikom svakog posjeta web stranici.

U Velikoj, 1. siječnja 2022. godine